Aangenaam.

Bastiaan Hopster,

uw partner in fotografie. Graag visualiseer ik uw presentatie van personen en producten. Uitstekende foto's met een creatieve toegevoegde waarde, geschikt voor alle uitingen in print of on-line.

 

Zelf specialiseer ik mij in:

 

Reclame- en productfotografie

De eerste indruk die de klant van uw product krijgt moet goed zijn. U wilt uw verhaal vertellen, een bepaald gevoel overbrengen. Misschien wilt u juist de nadruk leggen op technische- of vormaspecten: ook daar help ik u bij.

Ik lever beelden die creatief, aantrekkelijk, én van hoge kwaliteit zijn.

Voor toepassingen zoals print, internet of e-magazines.

 

Bedrijfs- en editorialfotografie

Met beelden die een passende sfeer uitdragen maak ik uw redactionele artikel, jaarverslag, brochure of interview compleet. Of dit nu bijvoorbeeld het vastleggen van een productieproces is, de mensen die hier onderdeel van uitmaken, of de toepassing van uw product of dienst door de gebruiker.

 

Portretfotografie

Om te komen tot een geslaagd portret zorg ik ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen. Ik zet op locatie de gewenste sfeer neer en denk met u mee. Zo creëer ik beelden die de juiste indruk achterlaten: beelden die men zich zal herinneren. De foto’s zijn een waardevolle aanvulling voor zowel uw print als online publicaties, waaronder social media als LinkedIn, Twitter en Facebook.

 

Google Bedrijfsfoto's

Laat het beste van uw bedrijf zien met een virtuele tour met Google Bedrijfsfoto's.  Met de vertrouwde navigatie van Google Street View kunnen klanten kunnen door uw onderneming wandelen alsof ze er echt zijn.

Als vertrouwd Google fotograaf kan ik deze beleving voor uw klanten realiseren. Meer info...

 

Ik bied u

  • Krachtige, kwalitatieve beelden
  • Een creatieve en plezierige samenwerking
  • Volle aandacht voor zowel u, de opdrachtgever, als voor het product
  • Heldere afspraken

 

Referenties

Ik heb reeds beeld mogen leveren voor diverse opdrachten voor instellingen, uitgeverijen en ondernemingen, waaronder:
 

Brasserie Zonnig Home of happy brands
Ondernemers in Bedrijf GTTS

Platform LACH

OVM verzekeringen
Vereniging voor Podiumtechnologie / Zichtlijnen MYbusinessmedia
Sdu Uitgevers Uw bedrijf?

 

Bekijkt u de foto’s op deze website voor een impressie van mijn werk. Kan ik ook iets voor u betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.