Balans

Door Qigong Tuina therapeute, Nancy Dover, ben ik gevraagd foto's te maken voor haar website. Niet precies wetende wat ik kon verwachten ging ik met mijn spullen op weg naar Twente. Na een korte introductie van Qigong werd het een en ander gedemonstreerd. Buiten wel te verstaan. Het was een winderige en bewolkte dag. Kortom; herfst.

 

Vanwege de wind waren zandzakken bij de statieven geen overbodige luxe. Op een statief stond de Sb-800 op ¼ van het vermogen. Dit was mijn hoofdlicht. Om het licht wat meer te spreiden heb ik er een LumiQuest softboxje opgezet. Dit gaf de glanzende witte kleding goed weer.

 

Tegenover het hoofdlicht stelde ik het invullicht op. In dit geval een Sb-600 (ook een ¼ van het vermogen) zonder softbox of iets dergelijks. Dit zorgde ervoor dat er een mooie onderscheid kwam tussen de voor- en achtergrond.

 

Door deze opstelling werd de grond mooi verlicht waardoor er een soort kader ontstond. Om zoveel mogelijk licht op Nancy te krijgen, was haar man zo vriendelijk om het reflectiescherm te bedienen. Charles, bedankt!

 

Om rust te houden in de website is er bewust voor gekozen om de beelden vanuit een standpunt te nemen.

   Reacties

  naam *
  e-mail
  reactie *
  waardering   5/5
  spam bescherming *
  * verplicht