Om door een ringetje te halen, sieraden

Een tijdje terug waren we te gast bij Galerie Needien in Neede waar ik samen met Charlotte van Beusekom een serie heb gemaakt van Laura Pulle.

 

Tijdens de shoot vond Charlotte sieraden ontworpen door Maria Hofer.

"Hier moeten we wat mee" zei ze laten en zij wist ook al het ideale model hiervoor, namlijk Laura Hospes. Dus wij opnieuw naar Galerie Needien waar we weer van harte welkom waren.

 

De keuze uit sieraden was enorm en de dames voelden zich als een kind in een speelgoedwinkel. Na wat verschillende stijlen te hebben gemaakt, kwamen er 2 thema's uit. Licht / dromerig en wild met een gouden gloed.

 

De opstelling voor 'Dreamy' bestond uit een basis High-Key opstelling. Omdat alleen het gezicht in beeld kwam was lekker compact op te zetten.

 

Twee flitsers waren gericht op de achtergrond en waren afschermd met witte platen. Dit voorkwam flare en gaf extra reflectie van het hoofdlicht. Dit hoofdlicht bestond uit een filtser die via een paraplu het model schuin van boven verlichtte. Om de onderzijde van het gezicht niet te donker te laten worden die er een reflectiescherm gebruikt.  Als effectlichtje is er links achter het model een losse reportagefiltser gezet met een grid.

 

Om in de tweede serie de setting een warme kleur te geven is gebruik gemaakt van een CTO (Colour To Orange) filter voor de flitsers en is de witte achtergrond vervangen door zwart doek.

 

Deze series 'Dreamy' (gebruikt is in LaDamme magazine) en 'Fierce'  staan hier.

 

   Reacties

  naam *
  e-mail
  reactie *
  waardering   5/5
  spam bescherming *
  * verplicht