Fotograaf Bastiaan Hopster

Kijk om je heen, beeld is overal.  De mogelijkheden van beeldmateriaal in print, internet en e-magazines zijn ongekend. Om een verhaal of product goed over te brengen is beeld essentieel. Goed beeld wel te verstaan.

Daarbij kan ik u van dienst zijn.

 

Mijn passie: de fotografie

Na enkele jaren onder meer werkzaam te zijn geweest in de retail, besloot ik vol te gaan voor mijn échte passie: de fotografie.

 

Aansluitend op de basisopleiding aan de Fotovakschool heb ik de 4-jarige opleiding Fotografische vormgeving gevolgd. Daarnaast heb ik mijn kennis op het gebied van de fotografie verbreed door middel van verschillende workshops.

 

De kracht zit in de samenwerking

Geleidelijk ben ik mij gaan focussen op het fotograferen op locatie. De samenwerking die hierbij komt kijken leidt tot mooie en verrassende resultaten. Een ontmoeting en een verdere kennismaking met de mensen maakt het mogelijk écht oprechte portretten te kunnen maken.

 

De portretfotografie wissel ik echter graag af met het werken in de studio, onder andere voor het fotograferen van producten. Het juiste gevoel overbrengen met krachtige en kwalitatief hoogstaande beelden, met een verrassende invalshoek én een passende stijl: daarin zit voor mij de uitdaging.

 

In 2008 heb ik mij gevestigd in de Achterhoek (Gelderland). Mijn werkgebied beperkt zich echter niet tot dit gedeelte van Nederland: ik ben in heel het land inzetbaar.

 

Samenwerken aan mooi beeld en goede indrukken achterlaten?

Aangenaam. Bastiaan Hopster, fotograaf.

 

Portret  Product  - Contact  -  Blog  -  Home